Rejs med nogen i samme båd


Ind imellem solisteriet sådan helt på egen hånd og egne ben er det måske udmærket at efterprøve, om man overhovedet kan trives sammen med andre.

Muligheder og variationer er der masser af: Højskoleophold og temarejser om alt fra vin og vandring til yoga og maling.

Jeg prøver om kort tid versionen: Sangrejse - med 'lidelsesfæller'.

SANGREJSE TIL LIGURIEN

Jeg er usnuttelig heldig. Om få dage er kufferten pakket, sangstemmen smurt og rejsefeberen dulmet med forventningens glæde. Jeg skal bare lige have 'overstået' et bryllup - og det altså ikke mig, der skal giftes.

Altså må jeg også denne gang begive mig ud i verden alene - MEN for en gangs skyld sidder jeg i et fly, hvor jeg ved, at i hvert fald ni andre skal samme sted hen som jeg. Det giver på en måde lidt ro på bagsmækken. Men ingen siger jo, at vi har noget som helst til fælles eller noget at tale om ud over vores ærinde!

Nu skal man jo ikke foregribe begivenhedernes gang - og jeg er i bund og grund ret optimistisk af natur. Og noget har vi sammen allerede - vi skal synge en hel uge, når vi ellers ikke spiser italiensk mad, går på marked, på bjergstier eller bag kokkens forklæde for at lære at kokkerere på italiensk.

Og mennesker, der synger, er som regel omgængelige - og det er godt nok svært at være muggen og synge samtidig.

ANDRE MÅDER - tips og tricks

Jeg rejser med PUST Rejser - et lille og forholdsvis nyt rejsebureau med sanger, komponist og sangpædagog Pia Scharling som bagkvinde. Hun rykker stemmer til Italien, op i Liguriens bjerge og de to middelalderlandsbyer, Pigna og Castelvittorio. De ligger begge i Nervia dalen, 65 km fra Nice Lufthavn og 20 km fra Middelhavet. Bureauet har også opera, kunst, yoga og italiensk mad på programmet, hvis sang ikke står øverst på din ønskeseddel. Se mere på pustrejser.dk

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS: