Charterrejser for solister


Hvis charterferie er det bedste valg

Går jeg nettets charterrejser igennem, falder det omgående i øjnene, at den type ferie først og fremmest henvender sig til forelskede, familier og par - alle i deres bedste alder: Læs yngre - end mig i hvert fald.

Men, men.. Bureauerne vil faktisk også gerne servicere solistrejster. For eksempel tilbyder Spies rejser for én person til en rimelig pris. Selvfølgelig er der flest tilbud uden for højsæsonen. Nu er det sådan, at de ikke lige frem skilter med tilbuddene. Men i øverste søgefelt kan man skrive Spies Solo, hvorefter der ruller en stribe af muligheder frem. Jeg fandt også noget, der så interessant ud. Men den angivne pris var for et enkeltværelse 'mod bagsiden'.

Solister er dermed - i hvert fald i dette tilfælde - henvist til det ringeste - egentlig synes jeg, vi burde have det bedste:-)

Primotours har også rejser til solister. Er det noget for dig, kan du gå ind under menupunkt Rejseformer og finde Alene Rejsende. Det er altid 'almindelige' dobbeltværelser, som alle andre rejsende bor i. Bureauet oplyser, at hotellerne ikke er specielt udvalgt som særligt velegnede til solister. Det er hoteller, der har tilbudt Primotours gode priser på dobbeltværelser som enkeltværelser.

Jeg har ikke gravet i samtlige bureauer - og de to, jeg nævner, er tilfældigt udvalgt.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS: