Billet og bøger på bordet


Jeg har i et tidligere indlæg skrevet om min opgave med at forfatte et afsnit om Sivota til Politikens 'Turen går til...'. På mit bord ligger nu tre bøger, som jeg inderligt gerne vil give til min græske kilder - selv om de ikke forstår en dyt dansk. Men alligevel; bare for at vise dem, at jeg ikke i maj 2015 rendte (helt) rundt for sjov skyld og narrestreger.

For to dage siden sendte jeg et ønske ud i luften. Jeg vil af sted med min lille bogsamling og det skal være nu! Da ønsket ikke blev opfyldt af sig selv, måtte jeg skride til handling og finde ud af, hvordan jeg kunne komme til det græske fastland og få 'missionen completed'.

Og vupti. Nu har jeg en flybillet i hænderne. Tur retur Preveza leveret af Apollo-rejser. Det er jo højsæson, så helt billigt er det ikke, men nu har jeg jo en gang besluttet at leve livet og ikke investere sparepengene i mørtel.

Jeg vender tilbage, når jeg har klaret ærterne og fundet ud af, om der er en snild måde at komme til Sivota på fra Preveza. Måske kan jeg betale mig fra det.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS: